Premii


Mari premii la TIBp

O garnitură de salon unică în Europa – poate şi în toată lumea. În 2005, juriul profesionist al Târgului Internaţional de la Budapesta a recompensat cu Marele premiu acest mobilier rezultat din testările care au durat mai mulţi ani.
Cu ocazia celei de-a 106-a ediţii a Târgului Internaţional din Budapesta, cel mai recent produs dezvoltat de Bio-Textima a luat cu succes examenul juriului – este vorba de Sistemul de pat BIO-REX, fabricat cu textil aramă BIONER.
La TIBp 104 firma noastră a participat cu patul bio cu efect antialergic, produs şi comercializat pentru prima dată în Ungaria, cu care a obţinut Marele premiu al TIBp.
Suportul dublu lamelar BIO-FLEX şi familia de produse a Sistemului de pat BIO-LUX i-a adus firmei Bio-Textima Marele premiu la cel de al 103-lea TIBp.
Diploma de merit pentru Marele Premiu al Produselor Ungureşti
"Sistemul de dormeză Bioma cu efect antialergic" a obţinut diploma de merit a juriului Marelui Premiu al Produselor Ungureşti, dovedind prin aceasta că produsele noastre se află în primul rang între produsele autohtone.
Premiul special al Camerei în 2004
Firma noastră a prezentat la al XIII-lea Târg de la Győr soluţii de amenajare a locuinţei de o calitate excepţională.
Premiul Târgului al Camerei de Industrie în 2003
În categoria amenajării locuinţelor, şi în anul 2003 am reuşit să aducem noutăţi celor interesaţi.
Premiul Special al Camerei de Industrie al judeţului Győr-Moson-Sopron
În activitatea noastră purtăm o grijă deosebită pentru promovarea renumelui judeţului nostru. Camera de Industrie a recompensat cu un premiu special munca depusă în acest sens.
A 10-a aniversare
În producţia obiectelor din materii naturale acordăm o atenţie specială protejării mediului înconjurător, precum şi asigurării pentru tot mai mulţi copii şi adulţi să profite de un repaus sănătos. În zece ani am reuşit să dovedim că merităm recunoştinţa judeţului nostru.
Premiul celui de-al IV-lea Târg de Primăvară de la Sopron
La acest târg, publicul din Sopron a avut posibilitatea de a face cunoştinţă cu noua generaţie a produselor bio.