Saltele pentru copii


Scutece speciale, pudre de talc pentru îngrijirea pielii, creme speciale... un bebeluş are nevoie de foarte multă atenţie şi răsfăţare.


Este foarte important ca alegerea unui pat corespunzător să se facă deja la vârsta de sugar. Care este locul de dormit ideal pentru un bebeluş? De fel de saltea are nevoie?


Îndrumările noastre de mai jos vă vor ajuta să luaţi decizia corectă.


Exigenţe faţă de saltelele noastre destinate copiilor, fabricate cu competenţă profesională.


 • Bebeluşul să nu se afunde în pat
  Respiraţia liberă a bebeluşului trebuie să fie asigurată încontinuu, şi trebuie ajutat să poată să se întoarcă cu uşurinţă.
 • Susţinerea coloanei trebuie să fie elastică
  Desigur, trebuie asigurată o duritate corespunzătoare, coloana va fi însă protejată de încărcare şi se va facilita dezvoltarea corectă a bebeluşului.
 • Suprafaţa saltelei trebuie să fie agreabilă pentru piele şi plăcută la atingere.
  Sugarii adună foarte multe informaţii despre mediul lor înconjurător prin pipăire şi prin miros, de aceea trebuie să ne străduim să le asigurăm un mediu plin cu impulsuri pozitive. Această influenţă poate fi intensificată cu o învelitoare de lână, de dimensiunea sugarului, întinsă pe somieră.
 • salteaua să fie antialergică şi uşor de curăţat
  Husa exterioară a saltelei poate respinge acarienii, dacă are o aerisire uşoară şi poate fi curăţat uşor. Salteaua pentru copii realizată corespunzător este simplu de spălat, cu ajutorul duşului.

În procesul de fabricaţie a saltelei noastre au fost luaţi în considerare toţi aceşti factori, cu scopul de a oferi confort şi un loc de dormit sănătos pentru cei mici. Saltelele noastre au fost testate clinic, pentru a asigura confort maxim pentru bebeluşi.


Saltelele din latex de cocos pentru patul bebeluşului au o duritate şi o înălţime precisă (6 cm).


Saltelele pentru copii sunt fabricate în patru variante:Varianta de bază

Varianta de bază


Peste placa de cocos se trage o husă de bumbac 100%. Stratul de cocos susţine elastic coloana.Varianta învelită cu lână

Varianta învelită cu lână


Nucleul de cocos este înconjurat cu lână, astfel salteaua asigură o senzaţie mai accentuată de căldură. Dacă bebeluşul este predispus la răceală, alegeţi salteaua învelită cu lână.Cu strat de capoc

Cu strat de capoc


Stratul de capoc constituie o "a doua linie" antialergică sub husa saltelei. Este uşor de curăţat şi absolut ferit de acarieni.Cu nucleu de Eliocell

Cu nucleu de Eliocell


Partea din mijloc a saltelei pentru copii fabricată cu nucleu de Eliocell este alcătuită dintr-un strat elastic de Eliocell, care se aeriseşte extrem de bine. Pe marginile saltelei sunt straturi de cocos pur. Pe lângă preţul convenabil, salteaua este şi foarte elastică.