De ce merită să comercializaţi produse Bio-Textima


Mă numesc István Szilágyi, sunt managerul firmei Bio-Textima srl. Mă ocup cu vânzarea produselor Bio-Textima din anul 2005. Astăzi deja prezint o nouă dimensiune a culturii somnului în propriul meu bio-centru.


Reţeta succesului în afaceri este simplă: am început desfacerea unor produse care - ca şi în Europa de Vest - în România vor face o carieră formidabilă.


Bio-Textima – superlativul culturii somnului


Managerul firmei:


Numele: Szilágyi Kp. Ştefan
Data naşterii: 12.08.1963
Starea civilă: Căsătorit
Numărul copiilor: 2
Ocupaţie: managerul firmelor Bio-Textima srl. şi Foton Servicii srl.Începuturile:


În primăvara anului 2005 m-am întâlnit pentru prima dată cu patronul firmei Bio-Textima Kft. în Ungaria. Din momentul primei noastre convorbiri s-a conturat în faţa mea povestea unei cariere incredibile: cea a firmei Bio-Textima Kft. care, dintr-o întreprindere cu o singură persoană s-a dezvoltat până astăzi într-o firmă conducătoare de piaţă cu 120 de angajaţi.


La început nu eram foarte convins că saltelele, suporturile lamelare şi paturile fabricate de Bio-Textima pot produce o creştere atât de intensivă. Bineînţeles, calitatea produselor nu putea fi pusă sub semnul întrebării – la prima vedere mi-am dat seama că sunt fabricate cu o preocupare ieşită din comun. Întrebarea era mai degrabă: cum poate să aibă succes o astfel de firmă pe piaţa „aglomerată” a paturilor din România.


Primii paşi:


Am hotărât – acum, ulterior, trebuie să spun: slavă Domnului – să încep vânzarea produselor. Pur şi simplu am cumpărat un pat reprezentativ şi cu ajutorul unui prospect am început desfacerea. Aşa am continuat aproximativ o jumătate de an. Apoi, după cea a 50-a saltea, mi-am dat seama că produsele bio au o perspective nemaipomenite, iar eu pot să fac un pas mai mare înainte.


Dacă ai produse de calitate, cumpărătorii te vor respecta!


Cel puţin aceasta este experienţa mea personală. Datorită faptului că produsele au o calitate ridicată şi raportul lor preţ/valoare este excepţională, cumpărătorii satisfăcuţi au adus şi continuă să aducă noi clienţi.


Astăzi deja îmi fac proiecte mari


În vara anului 2007 am deschis primul meu salon de prezentare în Cluj. În acelaşi timp am lansat un proiect şi mai ambiţios: am decis să caut parteneri care îşi fac planuri pe termen lung şi vor să fie primii care dezvoltă în România o cultură „bio” a somnului complet nouă.


Sunt conştient de faptul că vând produse de calitate, şi că clienţii mei sunt mulţumiţi.


Dragul meu coleg întreprinzător, dacă doriţi să fiţi tot atât de mulţumit, şi consideraţi că merită să consacraţi o jumătate de oră cunoaşterii noilor sisteme de paturi, nu ezitaţi să faceţi o vizită în salonul meu de prezentare, sau să mă sunaţi la telefon.


CENTRU BIO-TEXTIMA: Calea Floreşti ,nr. 42, Cluj-Napoca