Introducere

Sunt István, adică Ştefan şi provin dintr-o familie din Căpuşu Mare, ţinutul Călatei. Ne deosebim de alţii prin faptul că lucrurile făcute de oamenii din zonă sunt nu numai bine făcute dar sunt şi frumoase, uneori chiar împodobite. Mama mea şi acum, având peste 70 zeci de ani coase cu mîna, obiecte de artă populară.

Dragostea faţă de obiectele frumoase şi bune, în subconştient, dar probabil a fost determinant prin faptul că la prima prezentare ma-mi îndrăgostit de BioSystem, https://bio-textima.ro/bio-textima-biosystem/ produsul pe care dormim de 15 ani.

Ca şi inginer de meserie şi după ce am început propriile afaceri (fără experienţă, fără capital – ceea ce nu recomand acum la nimeni 🙂 căutam lucrurile inovatoare. Nu este calea prin care se pot face mulţi bani (excepţiile întăresc regula:) dar dragostea de a oferii ceva nou, ceva deosebit a fost mai importante decât profitul imediat. După mai multe afaceri în domeniul mobilei acum 15 ani am întâlnit la un târg de mobilă, organizat in Budapesta pe domnul Vörös Gyula, fondatorul manufactura Bio-Textima. De atunci, încet dar sigur, direcția afacerii se îndrepta spre a reprezenta cât mai eficient această activitate şi in ţara noastră.

Suntem o afacere de familie, eu şi soţia mea Eli construim, ajutat de câțiva colaboratori extern, printre care și copii noştrii. La început eram prezenţi anual la târgurile de mobilă mai mari, în ultima perioadă încercăm să fim cât mai uşor de găsit online.

În următoarele articole o să scriu larg și lung despre experiența adunată pe parcursul anilor care pe lângă saltele includ și odihna, somnul echilibrat dar și viața echilibrată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.