Modalităţi de livrare şi de plată

Összefoglaljuk neked,

hogy kiválasztott termékünkhöz milyen módokon juthatsz hozzá, s annak ellenértékét hogyan egyenlítheted ki.

Átvételi módok

A megrendelt terméket, annak értékétől és méretétől függően futárszolgálattal vagy a Bio-Textima saját autójával juttatjuk el hozzád.

A nagyméretű matracokat általában saját autónk szállítja ki a termék hibátlan átadásának biztosítása érdekében.

A vásárlás folyamán a termékhez tartozó választható szállítási módokról egyértelműen tájékoztatunk.

Személyes átvétel a székhelyünkön

Megrendelésed értékhatártól függetlenül, díjmentesen átveheted nyitvatartási időben Bősárkányban, az Ipar út 1 szám alatt, amely a Bio-Textima Kft telephelye.. Kérlek vedd figyelembe, hogy ekkor fizetni csak készpénzzel vagy előre utalással tudsz!

Házhozszállítás futárszolgálattal vagy saját gépkocsival

A megrendelt termékek országos házhoz szállítását szerződött futárszolgálataink végzik, illetve esetenként saját gépkocsival oldjuk meg, ha az áru terjedelme ezt indokolja. A választható szállítási módokról és fizetési módokról a vásárlás során mindig tájékoztatunk.

Fizetési módok

Fizetés készpénzzel

Megrendelt terméked vásárlásakor a helyszínen, készpénzzel fizeted ki annak vételárát.

Fizetés banki átutalással

Megrendelésed rögzítésekor egy ún. elektronikus díjbekérő számlát küldünk el neked, rajta az összes adatunkkal. Vásárlásod végösszegét a feltüntetett bankszámlaszámunkra kell elutalnod, megrendelésed sorszámának közlemény rovatban történő feltüntetése mellett. Ha megérkezett számlánkra a vételár pontos összege, a termék szerződött futárszolgálatunkhoz, majd kiszállításra kerül.

Fizetés bankkártyával

Online áruházunkban a MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), a Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), illetve az American Express kártyákkal fizethetsz. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres tranzakció után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank.