Cine suntem și ce reprezentăm - Află mai multe despre BioNest.ro— Bionest.ro Skip to content

Despre noi

Am învățat că produsele de calitate merită o atenție deosebită. Principiul autenticității a stat la baza creării magazinului nostru online, care distribuie exclusiv produse de la furnizori de încredere. Punem un accent deosebit pe cunoașterea mărcilor pe care le distribuim. Ne asigurăm că produsele noastre merită eticheta de „calitate superioară”.

Știai că petrecem aproximativ o treime din viață dormind? Din păcate, rutina de somn nu reprezintă o prioritate pentru majoritatea persoanelor. Tocmai de aceea, am ajuns la concluzia că trebuie să creăm un magazin care să ofere tuturor șansa de a se bucura de un somn liniștit, indiferent de situație. Pe lângă calitate, garantăm de asemenea transparență, deschidere, profesionalism și siguranță. Astfel, produsele noastre devin investiții de lungă durată. Oferim un raport calitate-preț excelent, care reflectă întocmai beneficiile numeroase pe care le asigură produsele.
Suntem atenți la fiecare detaliu și ne dorim să îți oferim o experiență unică, indiferent de situație.


Vrem să știm că ești mulțumit/ă de produse și că rutina ta de somn a fost îmbunătățită semnificativ. Cel mai important lucru pentru noi este feedback-ul. 15 ani de experiență în domeniu ne-au ajutat să realizăm că nu cantitatea, ci calitatea este cea care contează în definitiv. Suntem recunoscători clienților care revin constant la noi și ne dorim să le satisfacem chiar și cele mai complexe preferințe.


În momentul de față am ales ca unic colaborator pe partea de saltele și alte accesorii de pat, firma Solia Relaxa SRL, singura din care comercializează brandul BioTextima.
Bio-Textima, cândva o mică afacere de familie, a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate opțiuni la nivel național și internațional. Calitatea este cuvântul cheie care îi ajută să ajungă la performanțe extraordinare. Opțiunile lor artizanale, produse în micul sat din Rábaköz sunt acum
cunoscute în 15 țări de pe 3 continente ale lumii. Spiritualitatea, calitatea și funcțiile ingenioase ale saltelelor și sistemelor pentru pat sunt principalele aspecte care i-au ajutat să intre în topul celor mai buni.
În cei 26 de ani de activitate, munca lor a fost răsplătită cu numeroase premii naționale și internaționale.

 

Certificate:

În spiritul valorilor sustenabile avem grijă ca produsele noastre să nu lase o amprentă ecologică semnificativă asupra mediului înconjurător!

Astfel, toate activitățile de producție și dezvoltare se derulează în sistem ECO-SMART. Urmărim cu atenție deosebită originea și compoziția materiilor prime, tehnologia de producție și tratarea deșeurilor rezultate. Ne asigurăm de asemenea de livrarea eficientă, în termeni ecologici, a produselor finite.

Dezvoltarea inovatoare a produselor are la bază teste efectuate în instituţii de sănătate, sub controlul medicilor de specialitate. Calitatea rezultată este atestată atât de grupul de notorietate internaţională TÜV-SÜD, cât şi de laboratoarele Universităţii Ungariei de Vest.

Pentru un somn sănătos

 • Te ajutăm să alegi | Saltele și accesorii | BioNest.ro
  octombrie 13, 2022

  Te ajutăm să alegi

  Aranjarea camerei de dormit devine așadar un aspect pe care nu trebuie să îl scapi din vedere. E important să acorzi o atenție deosebită fiecărui detaliu în ceea ce privește definitivarea rutinei de somn. Un somn odihnitor te va ajuta să elimini factorii de stres și să te bucuri de o energie debordantă pe tot parcursul zilei.
  Citește acum
 • Întreţinere şi curăţare | Saltele și accesorii | BioNest.ro
  septembrie 14, 2022

  Întreţinere şi curăţare

  Îţi oferim o recapitulare a celor mai importante sfaturi cu privire la întreţinerea şi curăţarea competentă a saltelelor, pernelor şi produselor din lână fabricate la noi.
  Citește acum

Fă primul pas pentru a-ți îmbunătăți somnul!

Abonează-te la newsletterul nostru unde împărtășim informații valoroase pentru a avea un somn mai calitativ!