Livrarea produselor | BioNest.ro— Bionest.ro Skip to content

Livrarea produselor

După ce primim comanda, clientul va fi contactat în maxim o zi lucrătoare de către un reprezentant care va verifica atent comanda, datele și toate informațiile necesare pentru expedierea coletului.

În momentul confirmării, comanda va trece la etapa de execuție. Firma noastră colaborează cu o fabrică de saltele, care vinde produsele dorite de client, nu alternative aflate deja pe stoc. Toate produsele sunt lucrate cu atenție și personalizate în funcție de cerințele clientului. Tocmai de aceea, livrarea poate dura între 10-15 zile lucrătoare, imediat după confirmarea comenzii. Pentru unele produse care au dimensiuni atipice termenul de livrare poate fi de 21-28 de zile.

În toate cazurile, după finalizarea comenzii, vei fi contactat de către colegii noştri pentru a transmite informaţii cu privire la expedierea coletului. Comerciantul îşi rezervă dreptul de a livra bunurile mai repede decât termenul de livrare.
Valoarea maximă a obligaţiilor comerciantului faţă de clienţii săi, în cazul nelivrării bunurilor sau a livrării necorespunzătoare, reprezintă valoarea sumelor încasate de la client.


Transportul produselor

Asigurăm livrarea oriunde în România, prin diverse firme de curierat sau transport propriu. În cazul în care clientul optează pentru expediere prin firmă de curierat garantăm doar transportul până în fața imobilului. Pentru comenzile mai mari de 500 lei, transportul este gratuit. În cazul variantelor sub 500 de lei,
costul transportului poate fi cuprins între 20-25 de lei, plus 20 de lei ramburs (dacă se optează pentru o asemenea modalitate de plată). Dacă plata se face prin virament bancar sau online, cu cardul, produsele vor fi livrate după confirmarea plății.

Transport Standard:

În cazul în care comanda depășește 500 de lei, clientul nu trebuie să achite costurile de transport. Curierii vor livra produsul în condiții de siguranță, dar nu putem garanta că produsul va fi livrat la domiciliul clientului. În cele mai multe cazuri, curierii livrează doar la adresa de livrare, adică la casă sau la intrarea în bloc. Această formă de livrare este potrivită pentru saltelele individuale sau pentru produsele mai mici, deoarece greutatea produsului permite unei singure persoane să îl transporte cu ușurință.

Transport Premium:

Oferim clienților opțiunea unui modalități de livrare în care produsul este livrat la domiciliu, în locuința clientuli. Oferim acest serviciu prin o firmă specializată în transporturi. Astfel putem garanta ca produsul va fi livrat în siguranță la domiciliul clientului. Această formă de livrare este avantajoasă atunci când clientul a comandat un produs greu, sau o saltea de două persoane și nu are posibilitatea de a aduce singur în casă. Acest serviciu costă 300 de lei în plus față de prețul produsului.

Pentru un somn sănătos

 • Te ajutăm să alegi | Saltele și accesorii | BioNest.ro
  octombrie 13, 2022

  Te ajutăm să alegi

  Aranjarea camerei de dormit devine așadar un aspect pe care nu trebuie să îl scapi din vedere. E important să acorzi o atenție deosebită fiecărui detaliu în ceea ce privește definitivarea rutinei de somn. Un somn odihnitor te va ajuta să elimini factorii de stres și să te bucuri de o energie debordantă pe tot parcursul zilei.
  Citește acum
 • Întreţinere şi curăţare | Saltele și accesorii | BioNest.ro
  septembrie 14, 2022

  Întreţinere şi curăţare

  Îţi oferim o recapitulare a celor mai importante sfaturi cu privire la întreţinerea şi curăţarea competentă a saltelelor, pernelor şi produselor din lână fabricate la noi.
  Citește acum

Fă primul pas pentru a-ți îmbunătăți somnul!

Abonează-te la newsletterul nostru unde împărtășim informații valoroase pentru a avea un somn mai calitativ!