Certificarea calităţii

În spiritul bio-armoniei avem mare grijă,

ca produsele noastre să lasă o amprentă ecologică pe cât posibil minimă! Astfel, dezvoltarea inovatoare a produselor şi producţia desfăşurată în sistem ECO-SMART urmăreşte cu o atenţie deosebită atât originea şi compoziţia materiilor prime, tehnologia de producţie şi tratarea deşeurilor rezultate, cât şi livrarea eficientă şi ecologică a produselor finite.

Dezvoltarea inovatoare a produselor se sprijină pe testarea efectuată în instituţii de sănătate, sub controlul medicilor de specialitate, iar calitatea produselor noastre este atestată atât de grupul de notorietate internaţională TÜV-SÜD, cât şi de laboratoarele Universităţii Ungariei de Vest.

Certipur

Toate spumele folosite în saltelele Bio-Textima respectă standardele cele mai stricte din domeniul sănătăţii, securităţii şi protecţiei mediului.

Mayan Green

100% latex organic

LGA

Calitatea latexului natural şi organic folosit în saltelele noastre sunt verificate încontinuu prin teste de calitate LGA.

Euro Latex

Toate materiile prime din latex sunt conforme prevederilor de calitate şi de inspecţie EuroLATEX.

ÖKO Smart

Deoarece punem un accent special pe conştiinţa mediului, avem în vedere nu numai puritatea produselor, dar şi caracterul ecologic al proceselor de fabricaţie.

Confidence in textures

Toate materiile prime folosite sunt inspectate conform standardului ECO-TEX 100 privind lipsa substanţelor toxice.

TÜV

Toate produsele sunt fabricate conform standardelor de calitate ISO 9001:2008.

KBA

În cazul fiecărui produs dotat cu saltea, căptuşirea interioară şi husa exterioară a saltelei sunt fabricate din bumbac obţinut din producţie controlată biologic.

KBT

În cazul fiecărui produs dotat cu saltea, căptuşirea interioară şi husa exterioară a saltelei sunt fabricate din lână obţinută din producţie animală controlată biologic.

GOTS

În cazul fiecărui produs dotat cu saltea, căptuşirea interioară şi husa exterioară a saltelei corespund standardului GOTS (Global Organic Textile Standard).