Prezentare

Tata ne-a învăţat

să scoatem numai produse cu care ne putem mândri şi peste ani, fără reţineri.

Cu toate că mica noastră întreprindere familială s-a transformat în mod semnificativ în ultimii 25 de ani, ataşamentul nostru faţă de calitate a rămas neschimbat. Acest fapt este probabil unul din motivele pentru care firma noastră a debutat cu succes şi pe numeroase pieţe externe: produsele noastre artizanale provenite din micul sat de pe malul râului Rába au devenit cunoscute în 15 ţări de pe 3 continente.

Manufactura de articole pentru camera de dormit a creat numeroase familii de saltele şi sisteme de pat, acestea pot fi găsite în reţeaua magazinelor de marcă, dar şi în oferta mai multor magazine de mobilă şi de decoraţiuni interioare, atât în ţară, cât şi peste hotare.

Cea mai importantă apreciere a muncii noastre este faptul că produsele firmei pot fi găsite în zeci de mii de camere de dormit în toată lumea. Calitatea, spiritul şi valorile funcţionale de care dispun saltelele şi sistemele de pat pe care le fabricăm au câştigat nu numai aprecierea cumpărătorilor, dar şi a specialiştilor, calitatea muncii şi a produselor noastre fiind recunoscută în ultimii 25 de ani prin numeroase premii obţinute în Ungaria şi dincolo de graniţele ei.

Prezentare