Somiere

O somieră suficient de multifuncţională

poate face mai comod micul dejun în pat şi îţi poate oferi mai mult confort în timp ce te uiţi la televizor seara. Toate astea însă nu sunt decât cireaşa de pe tort, deoarece somiera bine aleasă – în combinaţie cu salteaua – asigură un suport corespunzător pentru coloana vertebrală, dar şi pentru saltea, crescându-i durata de viaţă şi valoarea de utilizare!

 • PROMOŢIE!
  Online Rendelhető

  Basic

  lei 142lei 157

  Somieră lamelară cu ramă stratificată şi 16 arcuri din lemn aburite şi arcuite, inclusă în ramă, cu carcase pentru arcuri pe bază de cauciuc, grosime de 5 cm. Oferă o susţinere stabilă coloanei vertebrale.

 • PROMOŢIE!
  Akció!
  5 cm
  Golește

  FlexiBase-16

  lei 174lei 176

  Somieră lamelară cu ramă stratificată şi 16 arcuri din lemn cu straturi multiple, grosime de 5 cm. Oferă o susţinere stabilă coloanei vertebrale.

 • PROMOŢIE!
  Akció!
  5 cm
  Golește

  ErgoBase FL

  lei 0 lei 0

  -NAN%

  Somieră lamelară cu ramă stratificată şi 26 arcuri din lemn cu straturi multiple, cu reglarea durităţii în zona umerilor şi mecanism de ridicare manual pentru cap şi picioare, grosime de 5 cm. Oferă o susţinere flexibilă coloanei vertebrale

 • PROMOŢIE!
  Akció!
  5 cm
  Golește

  ErgoBase FIX

  lei 0 lei 0

  -NAN%

  Somieră lamelară cu ramă stratificată şi 26 arcuri din lemn cu straturi multiple, cu reglarea durităţii în zona umerilor, grosime de 5 cm. Oferă o susţinere stabilă coloanei vertebrale.

 • PROMOŢIE!
  Online Rendelhető

  ErgoFlex

  lei 476lei 524

  Somieră lamelară cu duritate reglabilă, împărţită pe 5 zone, ramă stratificată şi 30 arcuri din lemn aburite şi arcuite. Oferă o susţinere flexibilă coloanei vertebrale. Zonă extra pentru umeri cu duritate reglabilă, zonă lombară cu reglarea graduală a durităţii, cu carcase de cauciuc speciale pentru capetele arcurilor. Grosime de 5 cm.

 • PROMOŢIE!
  Online Rendelhető

  ErgoFlex FL

  lei 547lei 602

  Somieră lamelară cu duritate reglabilă, împărţită pe 5 zone, ramă stratificată şi 30 arcuri din lemn aburite şi arcuite. Oferă o susţinere flexibilă coloanei vertebrale. Zonă extra pentru umeri cu duritate reglabilă, zonă lombară cu reglarea graduală a durităţii, cu carcase de cauciuc speciale pentru capetele arcurilor, mecanism de ridicare manual pentru cap şi picioare. Grosime de 5 cm.

 • PROMOŢIE!
  Akció!
  8 cm
  Golește
  Szállítási díj: 2,500 Ft

  ErgoFlex MO

  lei 1 789lei 1 968

  Somieră lamelară cu duritate reglabilă, împărţită pe 5 zone, ramă stratificată şi 30 arcuri din lemn aburite şi arcuite. Oferă o susţinere flexibilă coloanei vertebrale. Zonă extra pentru umeri cu duritate reglabilă, zonă lombară cu reglarea graduală a durităţii, cu carcase de cauciuc speciale pentru capetele arcurilor, mecanism de ridicare cu telecomandă (cu electromotor silenţios) pentru cap şi picioare. Grosime de 8 cm.