Termeni şi condiţii
  • Date de identificare ale comerciantului: produsele de pe acest site sunt importate sau asamblate de SC SOLIA RELAXA SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Băița nr 3 ap 35, jud Clu , inregistrată la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J/12/1048/2015, CUI:RO34343070, având cont bancar deschis la BRD Cluj/Titulescu cu nr.RO39 BRDE 130S V197 0962 1300.
    Operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP sub nr:0020860
  • Modalități de alegere: pe site sunt multe produse, rugăm analizați și verificați înainte de comandă. Dacă aveți intrebări ne puteți contacta prin e-mail sau telefonic (consultanță specializată). În majoritatea cazurilor putem să vă schimbăm dacă nu vă place un produs, dar acesta implică costuri suplimentare pentru ambele părți. (renunțare la comandă)
  • Prețul produselor: toate prețurile afișate pe pagină sunt exprimate în Lei, conțin TVA. Produsele pot fi cumpărate cu reducere în anumite situații (promoți). Plățile făcute online sunt securizate, toate datele inserate fiind protejate. Nici un produs nu poate sa fie la 0 Lei. În situația în care produsele sunt afișate cu suma de 0 Lei, se consideră că este vorba despre o eroare, iar clientul va fi contactat în cazul în care efectuează o comandă. Firma nu este obligată să onoreze livrarea la prețurile incorecte afișate anterior pe site.
  • Dreptul de renunțare la comandă: în funcție de stadiul în care se află comanda, puteți renunța la comandă, conform legii: Legea OUG nr. 34/2014, care definește categoriile de produse care pot fi returnate necondiționat la comerțul la distanță (renunțare la comandă).
  • Forța majoră: SC Solia Relaxa SRL nu este răspunzătoare de neexecutarea la termen și/sau executarea necorăspunzătoare a oricărei obligații care îi revine, dacă acesta a fost cauzată de forță majoră.